Nye bilder

Til topps i UKM!

Jeg kom videre fra fylkesmønstringen i Ungdommens KulturMønstring! Trondheim neste!

Fargelegging av Erlends tegning...

ErlendFarger

Hei fra Kreta.

Tegneloft-Fanzine NAVNEbrainSTORMING

Hei gode loftstegnarar, fanzina me skal lage havnar nok på neste års budgett, det vil sei at den vil verte trykka over nyttår

Dette gir alle litt tid ekstra, noko som sikkert er like greit. Men fanzina vår må ha eit namn, så legg inn forslag i kommentarform under:

Raptusteikneserien 08

Raptus 08 tegneserien081

Kim Holm satte i gong ein maratonteikneserie på Raptus i år, som dei fleste loftsteiknarane heiv seg på.

Utfordringa 25.09.08 «Nordpolen smelter»

global oppvarming

Her ser de ei utfordring fra forrige veke, alle loftstegnarane fekk ei utfordring i å skildre seg sjølv og om polen smelta og vatnet steig umiddelbart, kva ville dei gjort, kva ville skjedd?

«Karakterutvikling» med Aslak Helgesen

Vi får gjesteforelesar til det akademiske kvarter den 2. Oktober. Aslak Helgesen har 5 års utdannelse frå Kunsthøgskulen i Bergen og har jobba med karakterutvikling, storyboarding, animasjon og grafikk i dei Bergensbaserte Motion Graphic-byråa Bug og Gosu(som han for tida jobbar i). Samt er Aslak ein skikkelig teikneserienerd og arbeider med sin eigen stripeserie

Aslak har med seg prosjektør ogf vil halde eit lite foredrag om korleis ein kan gå fram om ein vil utvikle karakterar. Han skal vise eksempler og vise inspirerande bileter. Etter foredraget skal alle på Tegneloftet jobbe med sine eigne prosjekt og karakterane i desse. Aslak vil gå rundt saman med Fredrik og Kim(instruktørane for utanforståande) og rettleie kvar enkelt medan de jobbar.

Tegneloftet på Raptus - Del 2

Mikal & Kjetil

Tegneloftet hadde stand på Raptus, der satte vi opp eit tegnebord slik at alle tegnerene og vordende forbipasserande tegnarar kunne sette seg ned og skrible og skape. Det for ein god del flyers, så kanskje me får medlemsrekord i høst???

Nettserier.no

Vi burde bruke tegneloftets bruker på nettserier.no mer, blant annet legge ut resultatene av utfordringene vi har fått. Slik kan vi få respons fra proffe utenom våre to lærere (ikke det at deres kritikk ikke holder) og skaffe oss reklame for tegneloftet. Kim, Julian og jeg har jo allerede lagt ut en del der, og Fredrik har noe på gang.

Tegneloftet på Raptus - Del 1

Så nå er enda en Raptusfestival både overstått og overlevd. Det var særdeles godt oppmøte blant tegneloftetdeltakerne, og også morsomt å møte deres venner og famillie i forbifarten.

Festivalen ble tilbrakt med særdeles mye tegning, både blant oss i Tegneloftet og tilfeldige som satte seg ned på tegnebordet vårt for å tegne eller vise fram sine skisseblokker. I tillegg var mer etablerte navn som Torbjørn Lien, Tor Morisse, Øystein Runde, og Tor Ærlig innom og så på alt vi hadde hengt opp og ga mye positive kommentarer. Mads Eriksen tok seg tid til en drøy time med å se på alles tegninger og småsnakke sent på søndagen, en perfekt avsluttning på en bra helg.

Sesongopning for tegneloftet

plakat300dpi

Heile fem unge teiknarar møtte opp på dag nr.1 med tegneloftet. Tre av desse vart sesongen sine fyrste medlemmer, tross dei har allereie vert med ei god stund i følge Kim Holm. Sidan den offesielle opninga er 18. september har vi ikkje starta med det offesielle programmet som enno er under utvikling. Men Kim hadde opplegget klart for dagens tegneloft.

Annonse

Tegneloftet

Følges av 13 medlemmer.

Tegneloftet er eit fritidsalternativ for dei som likar å teikne og har lyst å lage teikneseriar i alderen 12—19. Teikneloftet er underlagt Tegneserieforeninga i Bergen og vert dreve av Kim Holm og Fredrik Rysjedal.

Har du spørsmål eller er nysgerrig, ikkje nøl med å ta kontakt. Mer om sonen

Origo Tegneloftet er en sone på Origo. Les mer